Home sweet home

Heeeeeej bloggen! Förlåt för totalkass uppdatering, men grejen är den att jag har varit i KINA! Jag är ledsen att ni inte fått veta det innan, men jag har inte hunnit/orkat uppdatera. Resan var otroligt bra med en toppenmamma som resesällskap! Tidsskillnaden mellan Kina och Sverige är 6 timmar, vilket kanske inte låter så farligit, men jag har i alla fall haft svårt för att komma tillbaka till en normal dagsrytm. Därför har jag varit väldigt trött och dessutom blivit förkyld, så jag har inte orkat sätta mig vid datorn. Nu sitter jag i alla fall här och känner mig som en rutten ballong redo att slängas. Jag har nämligen legat inne heeeela dagen och kollat på filmer och massa serier på tven. Så just nu känner jag mig kass, så jag planerar att gå en promenad nu för att få lite frisk luft. Efter det blir det tacos! Ni anar inte hur mycket jag har saknat svensk mat(eller ja, svensk och svensk..) efter att ha ätit kinamat med pinnar i 10 dagar (bortsätt från några McDonald´s besök de sista dagarna, haha). Nu ska jag ta tag i livet!
HEJ!

Zooma in! Sugen på grisfötter?

Stockholm i mitt hjärta

Nu ligger jag i soffan och tittar på TV och ska snart äta något smaskigt. När vi kom fram tog vi en promenad ute på gärdet och handlade sedan lite mat. I morgon tillbringar vi hela dagen här, men på tisdag åker vi vidare (kommer att berätta mer om detta). Mitt hetaste tips just nu: Ta vara på sommaren och njut till fullo!
KRAM



Mot huvudstaden!

Sitter i bilen påväg till huvudstaden! Är framme om cirka 6 timmar och då blir det förhoppningsvis mer uppdatering. Ha det toppen! KRAM

En dagens




Klippning

Jag klippte mig i torsdags. Frisören tog ungefär 10 cm och jag blev ganska nöjd för en gång skull. Jag tänkte att det var bra att klippa sig så fort som möjligt nu, så jag slipper att göra det i slutet av sommaren. Då skulle jag bara blivit missnöjd och haft ångest inför skolkortet. Skönt att slippa! Nu hinner ju håret att växa någon cm tills dess! Resultatet har ni nedan!


Food



Bara att steka massa grönsaker, kött och andra godsaker! Mumsens!

I'll always be waiting for you


Grattis Annie! ♥

Hejdå Gullungar! Nu åker jag till Liseberg och firar Annies födelsedag! GRATTIS ANNIE!♥
Ha nu en riktigt härlig söndag!
PUSS&KRAM


Förlåt Annie, men jag vågar aldrig åka den..

Senaste inköpen







Handlade lite på rean i torsdags. Köpte solglasögon, armband och en klänning.


COLDPLAY

I tisdags var jag som ni kanske visste på WHERE THE ACTION IS! Det var sjukt grymt! Har verkligen inte ord att beskriva hur det var, men för att förklara på bästa sätt kan jag bara säga att det var underbart! Magiskt! För er som inte vet, så var detta en festival där bl.a. COLDPLAY spelade. Vi åkte dit för att se Coldplay såklart, men det var också många andra som spelade. Nämligen Glasvegas, Jenny&Jonny, The Ark, Paolo Nutini, Brandon flowers, Bright eyes, Sahara Hotnights, Daniel Adams Ray, Serenades och Royal Republic. Dagen var inget annat än awsome!